XOXO Yv.

Het voelde als een eeuwigheid; mijn zoektocht naar de perfecte basics. Niet alleen was ik op zoek naar tops en leggings in de perfecte stoffen en kleuren, ook wilde ik dat deze op simplistische wijze mijn figuur zouden accentueren. Clean, elegant, tijdloos en sexy. Omdat ik maar niet kon vinden wat ik zocht, kwam de ondernemer in mij naar boven en dacht ik een jaar geleden “dan doe ik het zelf wel”. Tijdens het creatieproces van de XOXO Yv. Signature Collection heb ik honderden samples getest en telkens weer laten aanpassen om zo tot de perfecte basics te komen.


Nu, ruim een jaar later, kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik ontzettend trots ben op het eindresultaat. De collectie is gemaakt van een stof die ik nooit eerder ergens heb gezien en voelt echt aan als een tweede huid. De pasvorm zit voor iedere vrouw als een homerun en de kleuren zijn perfect; diepzwart, een warm ecru en een beige die elke skintone complimenteert. 


Ook heb ik bij het ontwikkelen zeer veel waarde gehecht aan de kwaliteit. Van elk item van XOXO Yv. moet je lang plezier hebben. Ik wilde gaan voor een investeringspiece die je keer op keer kan combineren met je hele garderobe, ongeacht het seizoen. 

Door de tops dubbel te lagen met de hoge kwaliteit stof schijnen ze absoluut niet door, iets wat voor mij ook heel belangrijk was. 


Ik heb de collectie opgedeeld in twee lijnen. De eerste is de ‘Luxury Sculpting lijn, die elk figuur mooi laat uitkomen door het corrigerende effect dat verwerkt zit in de stof en pasvorm. De ‘Soft Skin lijn is de zachtere, iets comfortabelere lijn die met haar flexibele stof aanvoelt als een tweede huid.


De collectie bestaat uit crop tops, tanktops en longsleeves die ik zodanig heb ontworpen dat je ze op twee manieren kunt dragen. Zowel als top over een legging of broek maar door de wat langere lengte ook in je kleding te dragen valt voor een body-effect. Dan natuurlijk wel zónder het vervelende onderkantje van een normale body. ;-)


Verder hebben alle tops de perfecte diepe halslijn zodat je look geschikt is voor ieder moment van de dag. Van een draagbare sophicated look op werk, kun je zo met dezelfde outfit door naar het feestje van je bestie in een hippe bar.


De ‘Scuba’ en ‘Faux Leather leggings zijn bewust zo ontworpen dat ze nauw aansluiten op je lichaam om zo het perfecte corrigerende effect te creëren. De leggings laten je binnen een paar seconden je op je best voelen. Schrik niet als je de leren legging wat lastig aankrijgt; dit is het effect van de ‘Luxury Sculpting’ lijn. Als je de legging eenmaal aan hebt, zitten ze super comfy en kun je er elke beweging mee maken. Mocht dit niet je voorkeur hebben, adviseer ik je een maatje groter te nemen.


Al met al is elk item van de XOXO Yv. Signature Collection een aanwinst voor je garderobe. Ik hoop dat je er net zo van mag gaan genieten als ik!

 

XOXO Yv.